Най малкия мотор за 156 1.9 JTD 105
Известие
Collapse
No announcement yet.
С какви двигатели са Вашите 156-ци?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Vanco Покажи съобщениеМойта я няма в класацията. 1.9 JTD / 108,5 кс/81Kw по талон.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от male6kov Покажи съобщениеЗдравеите колеги някои от вас сас сугонос има 156 с е този мотор 2.5 V6 190 hp q4 интесиваме като цяло подражка консомативи защото мисля да си взимам такава
Здравей, колега!
Горещо те съветвам да обърнеш внимание на писането! Тук се стараем да уважаваме родния език! Успех в намирането на подходящата кола.
Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от male6kov Покажи съобщениеЗдравеите колеги някои от вас сас сугонос има 156 с е този мотор 2.5 V6 190 hp q4 интесиваме като цяло подражка консомативи защото мисля да си взимам такава
Такава животно НЕМА
Сигурно говориш за 2.5 V6 Q-System - това е класически автоматик, т.е. не е селеспийд. Иначе такива коли са рядкост и не знам дали има колеги от форума с такива. Най-добре си пусни отделна тема с конкретната обява (ако я има в интернет) да си кажат колегите мнението.'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Kiber Покажи съобщение1.9 JTD, не знам колко са конете под капака, но МНОГО съм доволен. Мърка тихо, изпреварва плавно, турбото се усеща като интер-галактичен скок...Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение//оффтопик
Такава животно НЕМА
Сигурно говориш за 2.5 V6 Q-System - това е класически автоматик, т.е. не е селеспийд. Иначе такива коли са рядкост и не знам дали има колеги от форума с такива. Най-добре си пусни отделна тема с конкретната обява (ако я има в интернет) да си кажат колегите мнението.Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеИмаме такъв колега....Galeano му е никано нека колегата да се похвали най-добре
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment